Totaal aantal pageviews

donderdag 20 oktober 2011

Koperpoets

Er zijn maar weinig huishoudelijke klusjes die ik niet vervelend vind. De was ophangen vind ik leuk, opruimen vind ik soms leuk, tja dat is het wel zo'n beetje. En koper poetsen. Nou scheelt het wel enorm dat we op kopergebied alleen deze twee kandelaars hebben en een paraplubak met een koperen rand. Dat is het. En eens in de zoveel tijd zie ik dat er wat aan gedaan moet worden. Deze keer was het al zo lang geleden dat er niet eens meer koperpoets in huis was. Dat is prima, want het effect van het poetsen is leuk en natuurlijk het grootst als er lang niets gedaan is. Jullie zien toch zeker wel het verschil tussen de gepoetste en de nog ongepoetste kandelaar hè?



7 opmerkingen:

Jet zei

Nou dat zie je écht wel,zo heb je wel heel veel eer van je werk;)

Marga zei

Koper poetsen was bij ons thuis jongenswerk, dus ik doe het nooit! Bovendien, het koper in ons huis is allemaal ingebracht door JW, dus........gebeurt het maar hoogst zelden!

Griemmank zei

Ja, het verschil zie ik wel. Ik vind de ongepoetste uh..... authentieker :-)))

Karin zei

Jajaja! natuurlijk zie ik het verschil. Ik zag gister ook dat Jan Pieter weer terug is op zijn sokkel, en ook híj is helemaal opgepoetst. Trouwens ook niets zo lekker als je ramen eerst helemaal vies te laten worden (bijna alsof het op een gegeven moment matglas is), ze dan lappen en daarna met een kop koffie als een gek gaan zitten genieten van het zicht naar buiten. Dat soort dingen maakt huishoudelijke klusjes écht fijn!
Fijne dag! Karin

Kitty zei

Eer van je werk, enne, je kunt het ook op atc-tjes gebruiken voor de koperpoetstechniek :)

Bertiebo zei

Haha Kitty, dat heb ik wel eens geprobeerd (vandaar dat de koperpoets weg was, maar dat is niks geworden. Terwijl ik bij anderen prachtige resultaten zie.

Kitty zei

Je hebt nu toch weer nieuwe voorraad? Nieuwe ronden, nieuwe kansen ;)